Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο επιμόρφωσης από τη ''ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ'' υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα: «ΤΡΟΥΦΑ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ- ΕΥΡΕΣΗ – ΣΥΛΛΟΓΗ- ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ- ΕΜΠΟΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ & ΑΥΤΟΦΥΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΣΕ ΚΟΡΜΟΥΣ ΔΕΝΔΡΩΝ»


Με  μεγάλη  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το  Σεμινάριο  επιμόρφωσης από τη ''ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ'' υπό  την  Αιγίδα  του  Υπουργείου  Ανάπτυξης

Ένα  θερμό  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»  στους  ομιλητές  μας….
Τον  κύριο  Μαστρογιάννη  Αθανάσιο  και  τον  κύριο  Λαχουβάρη  Ελευθέριο  οι  οποίοι  μας  «άνοιξαν»  τις  εγκαταστάσεις  τους  «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ  ΔΙΡΦΥΣ»  στον  Πισσώνα  Ευβοίας  μας  μετέδωσαν  τις  γνώσεις  τους  και  ενθουσίασαν  τους  παρευρισκόμενους.
-

Όπως βλέπετε υπήρχε μεγάλη συμμετοχή
-

-

Εδώ βλέπετε τον Λευτέρη Λαχουβάρη - Γεωπόνο, να μας ενημερώνει για την καλλιέργεια των μανιταριών. Όλες οι πληροφορίες που μας είπε ο Λευτέρης ήταν χρήσιμες, αυτό όμως που δεν γνώριζα είναι ότι χρησιμοποιείτε το μυκήλιο του Ganoderma lucidum ως βιοφίλτρο. -

Διαλογή των πλευρωτών
-

Ζύγισμα
-

Συσκευασία
-

Ετικέτες με την επωνυμία της επιχείρισης και την ταυτότητα του μανιταριού.-

Έτοιμη η συσκευασία προς κατανάλωση
-

Ένα άλλο είδος συσκευασίας
-

Pleurotus ostreatus
-

Έτοιμα για το εμπόριο
-

Από εδώ θα ξεπηδήσουν σε λίγες μέρες οι πολύ νόστιμοι, θρεπτικοί αλλά και φαρμακευτικοί πλευρωτοί.
-

-

Ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν που είδα πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις την πιο κάτω αφίσα, που είναι από τη σχολή που σπούδασα, το τμήμα που έκανα την πτυχιακή μου και την πρακτική εξάσκηση, από τον καθηγητή μου Ζαχαρία Αθανασίου που μ'έβαλε αρχικά στον κόσμο των μανιταριών.
-
-
-


- 
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου